Servicebryggor och stegar

Det mångsidigaste utbudet av servicebryggor och stegar för att uppfylla alla dina behov

Ta kontakt›

Rostek Box Ladder on Control Tower

Mobila servicebryggor och stegar är mångsidiga och lätta produkter för byggnadsunderhåll och tvätt. Du kan välja servicebryggor och stegar med antingen anodiserad eller pulverlackerad yta från RAL färgkartan. Som material är aluminium väldigt lätt och slitstarkt.

Servicebryggorna och stegarna tillverkas utgående från profiler utvecklade av Rostek. Stegarna och servicebryggorna är säkra och stadiga att använda tack vare vår långa branscherfarenhet och den kundrespons vi fått.
 

Servicebryggor är idealiska lösningar för service och underhåll av både insidan och utsidan av glastak. Rostek har tillverkat över 30 meter långa servicebryggor, men vanligtvis är servicebryggorna ungefär 10 meter långa.

Servicebryggor kan vara raka, lutande, krökta eller klättrande beroende på byggnadens form. Till servicebryggan kan man ansluta ett torn, för att nå högre upp, eller en fasadhiss under den. Med hjälp av en fasadhiss är det möjligt att komma åt också de områden som är under servicebryggan.

Ladda broschyren  för servicebryggor ›

 

Rostek Inside Traversing Gantry

Rostek Traversing Ladder

Våra konstruktörer kan snabbt ge dej ett förslag utgående från våra standardmodeller av servicebryggor eller stegar. Också mera krävande och helt unika lösningar utvecklas effektivt av våra ingenjörer med hjälp av de modernaste 3D planeringsverktyg.

Stegarna och servicebryggorna rör sej längs Rosteks aluminiumskenor både inomhus och utomhus. Förutom vågräta stegar omfattar sortimentet också lutande takstegar, tornstegar och mast plattformar. Läs mer om de olika alternativen i broschyren.

Ladda broschyren för mobila stegar ›

Ta kontakt