Hoitosillat ja Tikkaat

Monipuolisin tuotevalikoima hoitosiltoja ja tikkaita vastaamaan kaikkia tarpeitasi.

Ota Yhteyttä ›

Rostek Box Ladder on Control Tower

Liikuteltavat hoitosillat ja tikkaat ovat monipuolisia ja kevyitä tuotteita rakennuksien huoltoon ja pesuun. Voit valita hoitosillat sekä tikkaat joko anodisoidulla tai jauhemaalatulla pinnalla RAL värikartasta. Materiaalina alumiini on erittäin kevyt ja se kestää hyvin kolhuja ja aikaa.

Huoltosillat ja tikkaat valmistetaan Rostekin kehittämien profiilien pohjalta. Pitkä kokemus toimialalta sekä asiakkailta saadun palautteen ansiosta tikkaat ja hoitosillat ovat turvallisia ja vakaita käyttää.

 Hoitosillat ovat ihanteellinen ratkaisu lasikattojen sisä ja ulkopuoliseen huoltoon. Rostek on tehnyt yli 30 metriä pitkiä hoitosiltoja, mutta yleisimmät hoitosillat ovat noin 10 metriä pitkiä.

Hoitosilta voi olla suora, kalteva, kaareva tai kiipeävä riippuen rakennuksen muodoista. Hoitosiltaan voidaan lisätä myös torni, jolloin sillä pääsee korkeammalle tai sillan alapuolelle voidaan lisätä huoltokelkka. Huoltokelkan avulla myös sillan alapuoliset pinnat on mahdollista huoltaa.

Lataa hoitosillan  esite ›

 

Rostek Inside Traversing Gantry

Rostek Traversing Ladder

Suunnittelijamme voivat tehdä sinulle nopeasti suunnitelman vakiomallisista hoitosilloista tai tikkaista. Vaativimmatkin erikoisratkaisut onnistuvat tehokkaasti suunnittelijoiltamme, jotka käyttävät viimeisimpiä 3D suunnittelutyökaluja.

Tikkaat ja hoitosillat kulkevat Rostekin alumiinisia kiskoja pitkin sekä sisällä että ulkona. Pystysuorien tikkaiden lisäksi valikoimaan kuuluvat lapetikkaat, tornitikkaat ja mastonostimet. Lue tikasesitteestä lisää eri vaihtoehdoista.

Lataa liikuteltavien tikkaiden esite ›

Ota yhteyttä