Monorailit eli huoltokiskot

Yli 3000 monorail-projektin kokemuksella, insinöörimme auttavat sinua suunnittelemaan parhaiten sopivan luoksepääsyjärjestelmän.

Ota Yhteyttä ›

Rostek Monorail Solution

Alumiiniset huoltokiskot kiinnitetään rakennuksiin erilaisilla kannakkeilla. Suuren kiskovalikoiman ansiosta kannakkeet voidaan asentaa kiskoon sivusta tai päältä ja kannakkeiden välinen etäisyys on kahdesta viiteen metriin. Monorail-järjestelmämme koostuu alumiinisesta kiskosta, jota pitkin kulkee manuaalinen tai moottorikäyttöinen rullasto. Rullastosta roikkuu puolestaan huoltokelkka eli riipputeline.

Lataa horisontaali huoltokiskon esite ›Lataa horisontaali huoltokisko 133D esite ›

Laaja tuotevalikoimamme takaa markkinoiden parhaat ratkaisut. Yksikään rakennus ei ole liian monimutkainen tai epätyypillinen. F2 Suomen rakentamismääräyskokoelman mukaan Riipputelineiden kiinnitysrakenteita ei tarvita rakennuksissa, joissa on julkisivujen huoltokelkka. Eli huoltokiskojen ja -kelkan avulla vältät ylimääräisten kiinnitysrakenteiden asennukset.

Lataa upotettavan  huoltokiskon esite ›

Rostek Hidden / Concealed monorail solution
Rostek Roslift System in use

Roslift rullastoa käytetään kaltevien huoltokiskojen kanssa. Sen ansiosta järjestelmä on optimaalinen ratkaisu moderneihin rakennuksiin, joissa on kaltevat räystäät. Jopa kaikkein epätyypillisimmät arkkitehtoniset ratkaisut hoituvat Roslift järjestelmällä.

Lataa kiipeävän huoltokiskon esite ›

Ota yhteyttä