<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1135047586615192&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

The Ultimate Access System

Huoltokelkat, tikkaat ja hoitosillat julkisivujen sekä lasikattojen ylläpitoon ja huoltoon.

Tuotteet ›Ota Yhteyttä ›

Jatkuva kaupungistuminen sekä moderni arkkitehtuuri lisäävät lasin käyttöä julkisivuissa ympäri maailman. Julkisivujen säännölliset tarkistukset, peseminen ja huolto kuuluvat jokaisen rakennuksen huolto-ohjelmaan. Turvalliset, helppokäyttöiset ja toimivat järjestelmät joilla päästään suorittamaan nämä toimenpiteet ovat elinehto rakennusten säilymisen ja ulkonäön kannalta.   

 

   Lataa Rostek    yritysesite ›

Lue lisää ›

Rostekin palvelut ovat edellytys arkkitehtien, konsulttien ja rakennuttajien onnistumiseen. Lähes jokaisessa uudessa rakennusprojektissa on tarve Rostekin ratkaisuille. Olemme erityisen vahvoja luomaan toimivia ratkaisuja lentokentille, juna-asemille, sairaaloihin sekä ostoskeskuksiin. Myös pienemmät projektit kuten kerrostalojen porraskuilut ovat yleisiä kohteitamme.

Ota Yhteyttä ›

Abu_Dhabi_Airport.jpg

BMU_Cradle.png

Huoltoratkaisumme ovat EN 1808:2015 ja EN 1090 -sertifioituja.  Rostek on lisäksi ISO9001:2015 hyväksytty yritys. Valmistajana onnettomuuksien välttäminen sataprosenttisesti on meille erityinen ylpeyden aihe. Tuotekehitys ja tuotetestaus ovat Suomessa.