<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1135047586615192&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

ROSTEK

Huoltokelkat, tikkaat ja hoitosillat julkisivujen sekä lasikattojen ylläpitoon ja huoltoon.

Tuotteet ›Ota Yhteyttä ›

Jatkuva kaupungistuminen sekä moderni arkkitehtuuri lisäävät lasin käyttöä julkisivuissa ympäri maailman. Julkisivujen säännölliset tarkistukset, peseminen ja huolto kuuluvat jokaisen rakennuksen huolto-ohjelmaan. Turvalliset, helppokäyttöiset ja toimivat järjestelmät joilla päästään suorittamaan toimenpiteen ovat nykypäivänä elinehto rakennusten säilymisen ja ulkonäön kannalta.   

 

   Lataa Rostek    yritysesite ›

Lue lisää ›

Rostekin palvelut ovat edellytys arkkitehtien, konsulttien ja rakennuttajien onnistumiseen. Lähes jokaisessa uudessa rakennusprojektissa on tarve Rostekin ratkaisuille. Olemme erityisen vahvoja Luomaan toimivia ratkaisuita lentokentille, juna-asemille, sairaaloihin sekä ostoskeskuksiin. Myös pienemmät projektit ja porraskuilut ovat yleisiä kohteitamme.

Ota Yhteyttä ›

Abu_Dhabi_Airport.jpg

BMU_Cradle.png

Huoltoratkaisumme ovat sertifioituja EN 1808:2015 ja EN 1090  Valmistajana 100% onnistuminen, onnettomuuksien välttäminen ja tuotteiden testaus Suomessa ovat meille ylpeydenaihe. Olemme lisäksi ISO9001:2015 standartoitu yritys.